Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 44 times 0 Answers
0
بهترین روش برای محاسبه امتیاز اقامت دائم EE کانادا چیه ؟ سایت معتبر یا موسسه معتبر لطفا معرفی کنید با تشکر
2021-11-10 06:26:00
Vancouver
دانشگاه
#اقامت دائم
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#اقامت دائم
آقایونی که مشمول سربازی بودن اگه ما با وثیقه و ویزای دانشجویی بخوایم بیایم کانادا و بعدش بعد چتدسال اقامت دائم و پاسپورت کانادا بگیریم و در این مدت ایران نیایم و با پاسپورت کانادایی بیای برای برگشتن و خروج از ایران مکلی ایجاد میشه؟ ممنونم
2021-10-04 12:23:00
#Ottawa
[ویزای دانشجویی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
من افراد زیادی دیدم الان مثلا دارن دکترا میخونن بعد میرن برای ارشد مجدد خارج اپلای میکنن من حالا سوالم اینه به نظرتون بهترین موقع برای اپلای کردن برای کانادا در مقطع ارشد هست یا دکترا کدومش بهتره برای هم پذیرش هم گرفتن فاند؟؟؟
2021-08-31 14:19:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
48
Views
آیا کسی میدونه که من میتونم تکستبوکهای درسهامو از کتابخونه دانشگاه تورنتو به صورت بلند مدت قرض بگیرم یا خیر؟ قیمت کتابها بالاست و من دنبال به صرفه ترین روش برای گرفتنشون هستم اگر پیشنهاد دیگهای هم دارید ممنون میشم کمک کنید پیدیاف آنلاین هیچجا نیست، آیا سایتی یا جایی رو میشناسید که کتابهای دسته دوم بفروشه؟ که قیمتشون کمتر باشه
2021-09-08 12:15:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
47
Views
به همه من برای محاسبه GPA یه مقدار گیج شدم، بعضی ها می گن نمره های صفر رو اگر بعدا قبول شدین حساب نکنید و فقط نمره قبولی رو توی GPA بزنید ، بعضی ها می گن باید صفر ها رو هم حساب کنید ، کدومش درسته یا مربوط به دانشگاه میشه؟
2021-09-03 05:38:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
52
Views
لیست ناک های مورد نیاز آلبرتا کجاست؟ لینکی تو گروه داره برا محاسبه امتیاز؟ مثل ساسکاچوان
2021-09-17 03:39:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
42
Views
من ایمیل لتر او اینترست از البرتا دریافت کردم که گفتن اگه تمایل به اپلای دارم باید در دو هفته از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدم می خواستم ببینم من که فامیل ندارم اونجا شانسی برای نامینیت دارم؟ حداقل امتیاز داره البرتا؟ خودم برای ساسکاچوان هم پرونده فرستادم و منتظر نتیجه هستم و تو ساسکاچوان هم فامیل دارم
2021-09-08 14:49:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
46
Views
آقایونی که مشمول سربازی بودن اگه ما با وثیقه و ویزای دانشجویی بخوایم بیایم کانادا و بعدش بعد چتدسال اقامت دائم و پاسپورت کانادا بگیریم و در این مدت ایران نیایم و با پاسپورت کانادایی بیای برای برگشتن و خروج از ایران مکلی ایجاد میشه؟ ممنونم
2021-10-04 12:23:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
43
Views
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
50
Views
بیمه پزشکی شامل چشم پزشکی و خرید عینک هم میشه ؟
2021-07-28 03:57:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
56
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal